Publicat de: ultimulunicorn | iulie 27, 2022

high horse/ high hopes

coboara acum de pe calul tau alb.. si vino cu picioarele pe pamant, ca noi ăștilalți, ce atata Unicornu’ din stele.. cand esti mai mult varza din fundul curții. sau capra care manca varza. ce e mai trist?

si de fapt ce sunt astea?!? aere de superioritate sau simptome ale sindromului de inadaptabilitate cronica!?!? unde te crezi? sau de unde crezi ca vii si unde crezi ca te duci?? iti zic eu: tot acolo. acolo unde ne ducem toti – pana la urma. la groapa cu furnici.. ba i-aici, ba nu-i aici! doh.

si atunci? care e diferenta? de ce sa vrei sa te complaci? sau sa te complici? sau sa faci compromisuri? sau sa mai incerci??

de fapt – de ce mai esti aici???

probabil pentru ca exista ceva numit Speranta. treaba asta e periculoasa rau. pentru ca oricat de maro ti s-ar parea a fi situatia, tu speri ca data viitoare o sa fie altfel.

mai putin rau. mai putin urat. mai bine. mai frumos. altfel.

ca nu e dracu’ atat de negru, nici Unicornu’ atat de alb… asa ca da-ti una peste fata (nu prea tare – sa nu o strici de tot) si una in burta – asa de îmbărbătare – si ia-o din loc.

si in final – raman cu intrebarea: ce e mai rau? sa nu mai ai nicio speranta? sau sa speri din nou… si sa cazi din stratosfera – inapoi in fundul curtii.

intrebarea dainuie.


Răspunsuri

  1. În fundul curții? Păi sunt unii care-l instalează lângă poartă la stradă.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: