Publicat de: ultimulunicorn | noiembrie 27, 2023

Idee

de ceva vreme nu am mai avut o idee noua. asta e clar. poate doar aceleași idei revin sub o forma putin schimbata, re-formulate, dar tot ele alea stiute.

poate aici e problema – ca sunt tot ele – cele vechi. care puse in practica nu garanteaza decat acelasi rezultat.

ca numai un nebun incearca aceeasi mutare de mai multe ori – sperand la un rezultat diferit. n-ai sa vezi!

desi… stiu un caz cand cineva a castigat la LOTO jucand aceleasi numere.. inca o data si inca o data.. pana cand s-a plictisit si Universul de el si a castigat. dar cu ideile si cu actiunile nu e ca cu 6 din 49.

acum cel mai limpede imi e zilele astea – ca trebuie schimbata perspectiva. poate chiar si locul – schimbi locul, schimbi norocul!

si inca ceva – Energia buna pe care o emiti in Univers, atrage lucrurile pozitive care iti vor alcatui destinul.

cum suna asta… dar e logic si tine de frecventa pe care comunici cu restul Universului – care ne receptioneaza mesajele si se simte cumva dator sa ne trimita in raspuns chestii pe aceeasi frecventa! tine de noi daca e una buna sau rea. simplu, nu? =))

fizica cuantica, baby!


Răspunsuri

  1. Chiar credeți că El citește blog-uri?🙂

    • .Cine, Universul? pai nici nu e nevoie. doar faptul in sine ca eu tastez aici cuvintele care imi trec prin cap.. si le pun pe o platforma cu deschidere la alte creiere care sa le receptioneze – zic ca e suficienta agitatie a undelor.. si mai fac io si alte valuri zilele astea 😉


Lasă un comentariu

Categorii