Publicat de: ultimulunicorn | aprilie 6, 2022

s-a facut 45. hai ca nu e asa tarziu!

Am intalnit in diverse locuri si sub diverse forme – zicerea aia cum ca – daca nu astepti nimic de la nimeni nu vei fi dezamagit. interesant.. e tot ce pot spune.

adica de ce sa nu am asteptari de la ceilalti?!? si atunci cand pretind ca nu am – recunosc ca in sinea mea – tot am. tot sper. si tot doare. mno.

dar si atunci cand nu ai – iar oamenii te surprind intrecandu-ti asteptarile… cat de fantastic e! pe bune!!! adica nu te astepti, nu speri, nici nu gandesti – si wow! da, bate toate cadourile alea simbolice si din obligatie, stiti voi care. alea pe care ori le uiti pe undeva ori le dai de-a dura. mno. dar gestul conteaza, da, stiu. =))

prefer o urare sincera si neasteptata – unui cadou din asta. evident ca si anul asta am avut parte de „de toate”. adica cine voiam sa isi aduca aminte – a uitat cu desavarsire! no surprise there! surpriza era daca isi amintea, sincer. in alti ani a avut ajutor si am stiut. tocmai de aia – ca de obicei – uita. daca a stiut vreodata! au uitat si oameni la care nu ma asteptam sa uite.. dar am inteles ca am trecut pe lista de oameni de care te poti folosi, sau sunt in plus. si doare, dar asta e.

dar cine conta – si-a amintit de ziua mea. si am avut si bucuria unui Om surpriza. deci.. bilantul arata bine. a mai trecut o perioada.. vedem viitorul ce rezerva. Hai ca mai e putin. =)) zic eu.


Răspunsuri

  1. Multi ani frumosi sa fie, indiferent de unde vin urarile 🙂

    • hai multumesc! sa fie!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: