Publicat de: ultimulunicorn | iulie 3, 2020

Ce am invatat noi aici?!?

house md..mai exact – ce am invatat eu din 5 sezoane de HOUSE MD. Serial de care am devenit usor obsedata dupa experientele traite cu doctorii si cu spitalele. Pai, te invata lejer cateva lucruri importante si general valabile, zic eu:

1. Niciun doctor nu poate da garantii pentru simplul motiv ca nici el nu are idee de cum va evolua boala sau cat timp sau daca scapi – cu viata sau fara!

2. Orice doctor, indiferent cat de fantastic in profesia lui ar fi, e predispus la aceleasi boli groaznice ca noi toti. Mai intai de toate e si el om, apoi a facut Medicina. Logic, nu?

3. Nu are sens sa pun intrebari tampite tuturor doctorilor cu care ma intersectez pe traseu; verdictul nu se schimba si nici pronosticul doar pentru ca ai schimbat persoana.

Probabil cel mai sincer si simplu raspuns pe care l-ar putea da medicul ar fi: „Cum vrea Dumnezeu.” Dar nu o sa zica asa ceva pt ca ori nu cred in Dumnezeu, ori nu pot sa accepte ca nu au efectiv nicio putere asupra modului in care vor decurge lucrurile.. si nici nu e bine sa lase pacientului impresia ca nu sunt calare pe situatie si in control.

Deci nu o sa auzi cuvintele astea.

Din aceste motive si nu numai, am sa ma uit in continuare la serial. Mai sunt doar 3 sezoane. Trebuie sa aflu cum iese House de la „nebuni” (Clinica de psihiatrie adica – in care s-a internat la sfarsitul sezonului 5.).


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: