Publicat de: ultimulunicorn | septembrie 28, 2022

..in the end, it doesn’t even matter

LP. cam asa.

am ales sa NU ma duc la taiere. pt ca – macar aparent – alegerea este a mea.

corpul meu, capul meu, timpul meu, sanatatea mea, viata mea. adica prefer sa nu ma duc sa ma taie si daca e sa mor, sa mor „pe barba mea”. pana la urma.. ai intalnire cu moartea, acolo unde nu te astepti! dar aleg sa nu fie in spital. sau nu acum.

Copacii mor in picioare! =))) iar daca par nebuna, e pentru ca de fapt sunt. aia imi place la mine. deci.. aleg o alternativa naturista – uleiuri esentiale doTerra – si refuz sa ma las ciopartita.

normal ca au fost si pareri cum ca uleiurile astea sunt mai mult pt relaxare, te pot scapa de un nas infundat sau o durere de cap – dar in niciun caz de fibroame – dar dupa ce am ascultat si am citit, am stat si am cantarit, nu prea mult ca ma grabesc! – fac io cum imi spune inima si fentez internarea si taierea si ce alte neplaceri ar urma sa mai apara in legatura cu procesul asta. financiar o sa ies in minus – sau pe acolo dar tot in minus – fata de daca as fi mers pe burta si m-as fi operat in Elias. mno. la urma urmei – nu exista garantii, nu?!?

evident – mai multi factori au contribuit la luarea acestei decizii, printre care si faptul ca din nou – descopar cat de mica e lumea asta mare, si cum Germania e uneori atat de aproape de inima mea si uite asa..

my choice?

Publicitate

Răspunsuri

  1. Fii impacata cu decizia ta, restul mai putin conteaza. Sanatate multa.

    • Mulțumesc! Pai da, asa ziceam și eu. Dacă eu cu mine nu ma pun de acord… ce șanse sunt pt pace și înțelegere in lume. Hai ca iar ma dau ideile afara din casa. 😉


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: