Publicat de: ultimulunicorn | septembrie 20, 2022

Constantine, Constantine…

as in „Constantine2” care se va face, în sfârșit, după…17 ani de la primul film – film pe care încă îmi amintesc cum l am văzut (spre deosebire de multe alte lucruri care mi s-au șters din cap) – deci a fost într-o dimineață la Plaza … eram câțiva în sală, fiind și în timpul săptămânii , așa ca eram practic singura pe un rand pe la mijlocul sălii… țin minte pt ca la faza cu exorcizarea mi se făcuse deja frica și dau sa ma uit în jur după alți oameni – sa le vad reacția… de unde?!? Io și Keanu! ! dar se pare ca asta a ajutat.

Atât de tare mi a plăcut ideea și apoi portretizarea lui „Lou”(cifer) de către Peter Stormare… încât la final ma lecuisem atât de frica mea de întuneric cât și de groaza de diavol – care m-a bântuit de când ma știam…

cumva tratamentul a funcționat invers în cazul asta – antidotul s-a dovedit a fi chiar o porție din „otravă”. Homeopatie se cheamă parca. Da. am verificat! Deci acum abia aștept sa se concretizeze și sa nu fie o parodie… asa cum a fost Matrix 4, care a fost haios el, asa cum s-a lansat de Craciun :)) dar zau nu avea nicio sansa pe langa PRIMUL Matrix – Revenind la Constantine2 – clar, ca impact emoțional nici nu are cum sa se compare cu primul Constantine. Nimic nu se compara cu prima iubire… care în cazul meu chiar se numește Constantin C. Acum avocat prin Constanța:))) asta da CCC.

Hai cu continuarea!!! ca parca vad ca se fac 20 de ani.. si nu stiu cat mai stau pe aici. Or fi filme pe Dincolo?! chiar daca sunt.. nu cred ca se numesc filme, si nu cred ca am sa stau sa le vad pe vreun ecran.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: