Publicat de: ultimulunicorn | septembrie 2, 2022

Cine sunt eu?

probabil cea mai grea intrebare. am ocolit-o cat am putut. nici acum nu stiu daca sunt in stare sa răspund sincer si complet – sau macar cum trebuie. desi .. ar fi cazul, zic.

in primul rand – sunt mătușa nebuna. cu asta as putea scapa usor :))) dar hai sa nu ne eschivam!

am avut norocul sa am in viata mea – un învățător de aur – Dl Nicolae Marian. Un prof de matematica genial – Ovidiu Constantinescu, o profa de romana grozava – Luminita Bălălău, care ne-a deschis mintile de liceeni aroganti si informatizati la creier, mno.

ok, asta nu spune cine sunt eu – deci hai sa nu o mai dau cotita.

Sunt un om care vrea tare de tot sa fie mai bun, sa fie de folos – pe bune, ma simt minunat dupa ce am facut un gest sau o fapta buna, dezinteresata. de aici am dedus eu ca natura noastra adevarata trebuie sa stea in slujba binelui – din faptul ca – ce bine se simte cand faci Bine, asa, fara motiv. dar iar am gandit ca restul lumii e croit dupa acelasi tipar ca si mine, ceea ce e o idiotenie.. altii se simt al dracului de bine facand rau – vezi hitler, vezi putin. doh. deci asta pica. de la capat.

imi caut drumul – inca il caut.

Mark Twain – a zis „in viata fiecarui om sunt 2 zile importante cu adevarat – ziua in care te nasti si ziua in care descoperi pentru ce.” inca astept ziua descoperirii.

intre timp raman mătușa nebuna care isi cauta directia, care isi pune prea multe întrebări, nu toate corecte. sora, fiica.

prietena execrabila (recunosc la capitolul asta sunt varza), artist neînțeles si neterminat..

imi doream ca viata sa mi-o dea in plex – am scris-o si aici pe undeva.. si uite ca Cineva m-a ascultat. loviturile vin acum in lant.. dar inca mai pot sa rad – de mine, de absurdul situatiei.

daca am un regret – si il am – observ ca prea des ii ranesc pe cei care imi sunt aproape si nu merita. sa mor daca stiu de ce.

sper sa aflu – dupa ce mor. macar sa stiu si eu daca alegerea a fost a mea sau…

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: