Publicat de: ultimulunicorn | august 27, 2022

Tacerea care spune multe

In general – Tacerea spune destule. e un raspuns in sine. dar atunci cand te infasori in ea… cand deja ai renuntat sa mai iti argumentezi pozitia.. oare inseamna ca ti-a ajuns? sau ca e inutil sa mai incerci? e o diferenta subtila aici chiar daca nu rezulta la prima vedere.

Ma simt bine camuflata in tacere. si am scuza perfecta ca sa nu mai sparg linistea din jurul meu – cu cioburile grele ale sunetelor strambe ce razbat dinspre mine cand trebuie sa vorbesc cu ceilalti.

Oare se dau scutiri de la Viata? Eu am primit una temporara – cred ca mi-ar placea s-o prelungesc. de fapt va trebui sa o prelungesc, nu cred ca ma intreaba nimeni daca imi place sau nu. nu asa merg lucrurile.

Uite cum merg lucrurile – am fentat doctorii si controalele o buna parte a vietii – aia care a depins de mine (ca inceputul a fost marcat de vizite la doctor periodice si analize si ace – urat, stiu) – asa ca atunci cand am scapat mi-am zis ca nu mai calc prin spitale de voie si nesilita. mno. fara sa punem la socoteala job-ul, care m-a legat oarecum de spital, cred ca am stiut ca daca incep cu controalele – sigur nu scap basma curata. cine puii mei e sanatos dupa 40?!?

dar ziceam ca TAC. asa ca..


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: