Publicat de: ultimulunicorn | iulie 1, 2022

Fascinația oglinzii

INFJ (introversion, intuitive, feeling, judging) is a four-letter acronym used to represent one of the 16 Myers-Briggs personality types. People with this personality type are serious, logical and hardworking.

They are also compassionate, conscientious and reserved. They value close, deep connections and are sensitive to the needs of others, but also need time and space alone to recharge.

INFJs are sometimes referred to as “the Advocate,” “the Counselor,” or “the Idealist.”

sa zicem ca ma incadrez. evident am dat peste acronim pe bloguri, si a trebuit sa caut semnificatia lui pe google, ca altfel nu aveam nicio idee. mno.

omul cat traieste, invata.

si acum despre fascinatia oglinzii, pe care eu o recunosc si in Erica, o am si eu… si ma amuza teribil cum se manifesta la Eric!!! Eric – perusul meu vorbitor si destept – care s-a sfarsit in palmele mele – in dupa amiaza zilei de Paste… si este inmormantat sub balcon, si isi tragea numele de la ERIC DRAVEN – The Crow. mno. de acolo si Erica, se intelege, da?!?

Bine, lui Eric ala mic si verde ii aratai o oglinda, era terminat!!! se infoia si vocifera si nu se mai dezlipea de ea. avea oglinzile lui in colivie, avea oglinda mea cu maner, avea oglinda mare din hol… era ceva!!!

Erica – nu se poate desprinde de oglinda mare din hol. si cand vorbeste cu noi, tot in oglinda se uita. si nu cred ca e o forma de narcisism, mai degraba o curiozitate a varstei.

eu la fel.. imi place sa ma analizez, sa ma observ, nu pot sa zic ca ma admir. doh. mai ales de cand sunt de speriat asa… nici nu prea mai am ce admira la mine =)))) deci se manifesta mai mult natura aia – de judge! judgemental type.

adevarul e ca eu sunt cel mai crunt critic pe care il am. cred. si asta tot personalitatii mele aia INFJ presupun ca se datoreaza. sau personalitatea INFJ o am datorita – printre altele – si faptului ca eu imi sunt mie cel mai aspru critic. mno. merge in ambele sensuri – desi e mai logica varianta a doua.

ma rup in figuri de limbaj, stiu.

si acum ma misc spre metrou, unde e racoare daca nu chiar curent *&^%$#@!” dar macar nu lesin cum era cd mergeam pe sus – tramvai, masina… ce vremuri!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: