Publicat de: ultimulunicorn | iunie 1, 2022

Be Bad, by all means..

Azi, ziua Copilului, la birou. in principal cei fara de copii, dar si exceptii – ca e de treaba.

Eu mi-am terminat momentan bucata de treaba, deci am un moment de respiro – dupa o masa copioasa, am avut si un coleg care a tinut sa ne dea o masa pt ziua lui, care a fost – dar el nu era cu noi, asa ca acum hai sa ma manifest pe blog – asa sa-mi pun neuronii la treaba si sa treaca si timpul mai placut.

cum e cu Rautatea?! aia care trebuie sa iasa cu orice pret din om, ca o toxina.. sa nu-i faca rau la digestie sau la somn. la mine se manifesta in doze mici – dar sunt f constienta cand se petrece, ca sunt Rea. ca e partea aia neagra din mine care e musai sa-si faca de cap. raman uneori cu regrete.. ce sunt de vina cei care trebuie sa ma suporte pt toanele mele?? uneori fac pasul ala si imi torn cenusa’n cap, imi cer iertare – nu e acelasi lucru dar… Raul a iesit. mai dorm linistit o vreme.

alteori Rautatea aia se indreapta chiar asupra mea. imi fac eu mie rau. cumva. fac gesturi pe care stiu sigur ca am sa le regret, reneg.. urasc. uneori e vorba de sex la nervi. de draci. *&^%$#@!”cu cine nu trebuie. din nou.. cu cine nu trebuie. ma pedepsesc cumva cu mersul in Cerc. cu rezultatul previzibil. e o forma de masochism, clar.

dar e si zona de confort. „mai bine cu Raul pe care il cunosti”, nu? ba da. si poate e inevitabil. sa nu ne mai impotrivim!

Hai la multi ani! sau macar frumosi!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: