Publicat de: ultimulunicorn | mai 30, 2022

Once Humans, now Robots

love, death + robots

am devorat primele 6 episoade pe repede înainte, bine – nici n-a fost greu având în vedere ca nu au mai mult de 15 minute fiecare, ba chiar și mai puțin dacă ideea e doar lansata și rămânem noi sa ne măcinăm cu presupuneri și scenarii… bun!

primul episod care tratează exact ce am afirmat în titlu – cum ne transformam treptat într-o societate robotizata din mai multe puncte de vedere: activități repetitive, vieți duse după niște tipare bine alese… și mai grav faptul ca noi ca indivizi prin înlocuirea treptata a părților componente, a organelor deficitare cu implanturi și cipuri performante – care ar trebui sa ne îmbunătățească viețile, sa ridice standardele existentei.. dar care inevitabil ne dezumanizează – ne transformam incet dar sigur în roboti – pai în ce mai consta latura aia umana? Umanitatea?! În chiar natura efemera a tot ce suntem: biologic și emoțional. Pai dacă renunțăm la emoții și ne implantam memoria într un corp de păpușă de lux ?!? Wtf? Se mai cheamă ca suntem oameni?

Un look de Taylor Swift cu niste abilitati de Wolverine si emotiile unei piese de mobilier… astia sa fie „oamenii” viitorului?

Trecand peste asta – serialul e f tare si imi place mult pentru intrebarile pe care mi le lasa.

ca si cum nu aveam eu destule =)))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: