Publicat de: ultimulunicorn | mai 10, 2022

A12

am un nou telefon … probabil era și cazul, după aproape un deceniu cu vechiul meu j5, de care ma atașasem asa cum face omul de rand când se leagă de lucrurile materiale și poate fără valoare din viata lui – probabil mai mult de lene, hai sa-i zicem comoditate ca suna mai drăguț asa…

ok, recunosc am o problema cu tehnologia- cu progresul tehnologic care parca prea repede se petrece, prea repede pt gustul meu adică. Sau pt vârstă mea?!? Nu, ca asa sunt de când ma știu. Mno. Deci de curând am progresat și eu – de voie de nevoie și cu suportul cumnatei – trebuie sa recunosc!! M-am procopsit cu un a12 – pe care îl iubesc din mai multe motive, numele lui e unul .. pentru semnificația pe care o are – nu l-am ales eu, și sunt mai mult ca sigura ca atunci când a fost ales – nu numele a contat =))) dar nah. Cine știe sa citească în stele – ca unicornul aici de fata – știe!

So all good si azi avem si sarbatorita – pe sefa in persoana, pe care o mai cheama si Ioana… cum am zis eu toata viata ca trebuia sa ma cheme pe mine.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: