Publicat de: ultimulunicorn | aprilie 27, 2022

trag de mine si tot nimic

zilele astea – am cam tras de mine sa ies din casa, pt ca nu eram obligata – liber de la serviciu, nu tu alte obligatii si am cam simtit ca e cazul sa imi fac eu unele doar ca sa ma scot eu pe mine din casa, dulce casa, aia in care ma ascund eu cu o carte/ sau mai multe si o cafea/ sau mai multe… ma ascund de lume in general asa. si nu ma ascund ca mi-e rusine ci ma ascund pt ca asa mi se pare ca mi-e mai bine. adica fara dureri de cap, fara complicatii…

nu e ca si cum tot ce imi lipseste am acasa – mai nou imi lipseste bucuria aia de viata cu care se umple casa cand e erica la mine. fara ea… nu tu dans, nu tu desene animate, nu tu joc si voie buna. fara erica e calm, e zen – asta cand nu ne apuca pe mine si pe mama sa ne luam in coarne din orice.

ideea e ca in aceasta vacanta de Paste – am reusit sa ajung la cimitir – la „o tacla” cu mamaia si Papicu, si o plimbare pe sub copacii inverziti – plimbare de-a lungul careia mama admira florile din gradini iar eu admiram in tacere copacii. mereu copacii. ea ma oprea sa-mi arate niste lalele, lacramioare.. neinteresant.

recunosc nu le am cu florile, never had. cel mai tare cadou de ziua mea a fost bonsai-ul pe care l-am primit de la S cand am implinit 30 de ani. in 2 ani s-a uscat ca si povestea noastra, dar asta e alta mancare de cartofi. tot cu el am descoperit ca cel mai tare desert sunt clatitele cu miere si nuci – cu o cana de lapte cald alaturi… undeva la o margine de drum prin Roman. am divagat acum. e din cauza varstei cred :)))

si de fapt – imi dau seama ca de o vreme buna – tot trag de mine.

daca au fost si timpuri mai bune cand nu simteam ca fac asta, trebuie sa cred ca au fost, acum nu mai e cazul. acum aproape toate miscarile imi sunt in reluare si efectiv trag de mine. as putea sa dau vina pe covid, pe varsta, pe operatie. dar probabil ca acum am devenit eu mai mult ca niciodata – daca se intelege ce zic. adica eu imi asum – asta sunt!

Hristos a inviat!

probabil eu daca eram copac.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: