Publicat de: ultimulunicorn | aprilie 21, 2022

bunica zicea

bunica zicea, cand o loveau mai multe dureri odata – „maica, o nenorocire nu vine niciodata singura”, sau mai zicea „cate bube rele, toate’n curu’ babei mele” asta era varianta mai pe sufletul ei si pe intelesul nostru.

dar e logic – daca sistemul imunitar a cedat in fata unui virus = boala, pai toate dau navala – e pur si simplu strategie de lupta: cand securitatea e slabita, moralul e la pamant, atunci inamicul / inamicii ataca.

acum e momentul – isi zic. pai da. de ce nu?! *&^%$#@!~

si bunica era „rea de boala” – adica atunci cand nu se simtea ea bine – nu ii mai intrai in gratzii nici cu buldozeru’. eh, io seman cu bunica, Dumnezeu s-o ierte! adica induri, induri pana se aduna si ti-a ajuns. ca nu am invatat nimic de la Iov se pare.

nu intru in detalii – pt ca nu sunt adepta spalatului rufelor pe retele de socializare ori blog… dar zilele astea m-am procopsit cu o colectie „frumoasa”. mno.

hai sa ma misc la cumparaturi, am ramas fara pasta de dinti si nu am inca nici vopsea de oua sau oua rosii ori macar decorate cumva. vad ce iau. si poate mai uit chestii…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: