Publicat de: ultimulunicorn | aprilie 19, 2022

La famiglia

ca suna mai interesant – desi e vorba aici nu de mafie ci de Familia aia care iti e alaturi la bine si mai ales la greu – nicicand nu simti mai tare ca ai o familie – cei care avem norocul sa avem una (schioapa, atipica, extinsa, partial-functionala… aia care e ea!) iti aduci aminte de ei toti – cand e de rau. ceea ce nu e tocmai bine, clar. dar… cam asa se intampla. cand te loveste soarta – boala, accident, moarte, necaz – familia se aduna in jurul tau – si nenorocirea se imparte la mai multi sau macar e mai usor de suportat.

Familia te ajuta sa treci peste multe, clar.

eu mereu am spus ca cea mai buna prietena e MAMA, asa cum erica acum ne spune mie si surorii ei vitrege – „prietenele mele”. e chiar tare sa poti regasi sentimentul asta de prietenie in cadrul familiei.

ca mai stiu si familii care nu se au la ficati – bine si noi avem frictiunile noastre, alea care nu au cum sa lipseasca. adica am si zile in care ma simt singura pe lume – dar nu sunt. aia e ideea!

si de Pastele asta – vreau Pace si sa fiu cu ai mei, toti sanatosi pe cat posibil. la cap si in alte privinte.

ps.

am revazut cu mama sezoanele 1 – 5 din Peaky Blinders – si spre bucuria mea – a prins-o! e bine. zilele astea probabil o sa dam gata si ultimul sezon aparut…

… un ultim sezon in care Thomas Shelby descopera ca are o tumoare inoperabila pe creier… si nu mai are decat 6 luni in care sa faca tot ce si-a propus. Face curat, cum ar veni. un fel de altfel de curatenie de primavara =)).

ok , asta e spoiler – ca deja am aruncat un ochi – ca apoi sa-mi dau seama ca trebuie sa vad totul de la capat. mno. d’ale mele…

stim si noi cum e. si nu cred ca e nevoie de o tumoare pe creier pt asta.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: