Publicat de: ultimulunicorn | martie 21, 2022

ziua fericirii?!?

am aflat ca duminica a fost ziua fericirii. fara sa stiu – am achizitionat din kaufland niste sampanie – 33 ml zarea extra sec – pe care am baut-o… si faza este ca dupa o perioada de abstinenta de la orice forma de alcool, efectele se resimt mult mai bine si mai repede! mai ales cand se bea la pai! deci… yeeiii deja cand am aflat de ziua fericirii – eram pe val si imi programasem o re-vedere cu „the batman”! pot sa zic acum ca a doua oara am savurat cateva detalii pe care prima data le-am inghitit pe nemestecate asa. Acum am savurat totul – pe indelete.

Conteaza!

altfel a fost o duminica incrancenata. starea de razboi a patruns si in vietile noastre. clar ne face la cap rau. si de acolo se manifesta cand nu te astepti. cearta din nimic… dar bine ca am salvat situatia – inainte sa pun capul pe perna!

zilele astea – imi dau seama cat de fericita sunt – pentru ca pot pune seara capul pe perna mea, in patul meu, sub acoperisul meu – si ca pot dormi fara sa ma trezesc in sunetul razboiului. si toate astea de ce? pentru ca nu m-am nascut ceva mai la nord est?? cat de cretina e treaba asta?!?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: