Publicat de: ultimulunicorn | decembrie 31, 2021

Ultima zi din 2021

Fetele inca dorm.. asta e bine. asa am mai putut citi si eu in liniste la caramida mea – Obama /Promised land/ hei, am ajuns la pag 500.. tot e ceva. si mai ca am lacrimat cand Legea Sanatatii si programul Obamacare a trecut in Camera Reprezentantilor cu 7 voturi peste strictul necesar. Emotii! am zis eu ca varsta te sensibilizeaza! dar, hei, nu e rau deloc.

Azi noapte am adormit cu GREENLIGHTS a lui Matthew McConaughey – am ajuns la momentul cand alege sa joace in True Detectives doar daca il poate juca pe Rustin Cohle ( initial rolul care i se propusese fusese cel al lui Martin Heart. doh!) – carte scrisa de el – cred – in pandemie, o carte despre autodescoperire… si ce calatorie spirituala si nu numai – ma face sa imi placa de el si mai mult!!! Thx, Cherie!

In alta ordine de idei – sau tot in ordinea mea haotica – ieri am fost la ultima repriza de cumparaturi in Kaufland, am luat champanie ZAREA si bomboanele mele preferate Mon Cherie.. si multe prostii necesare, si veneam agale cu sacosa plina pana la refuz – iar la scarile care urca spre blocul meu dinspre metrou – am calcat in gol si am cazut cat eram de lunga cu sacosa de cumparaturi cu tot – pe treptele umede.

Am auzit un pocnet puternic – m-am gandit la sticla de sampanie… telefonul era tot la fundul sacosei dar nu credeam ca ar face asa un pocnet si mno… m-am adunat incet si am luat-o din loc. Nu era nimeni pe strada, asta e ok. si bai, nu mi-am rupt nimic! mi-am julit putin cizma stanga… pantalonii si haina le-am dat prin zoaie de ploaie… am doua vanatai frumoase pe piciorul stang – una mare in genunchi, una mai discreta pe coapsa… dar am scapat usor zic. Ajunsa acasa am inceput sa scot cu teama asa – tot ce era in sacosa.. nimic nu era spart. Punga mea de chipsuri cu ceapa era desfacuta. Ea pocnise! :)))

Deci mi-am luat si cazatura finala pe anul asta – alta data mama ar fi facut gluma aia cu: „ai cazut, te mariti!” =)) dar intre timp si-a dat seama ca la mine cazaturile sunt ceva frecvent. Am cazut cand coboram scarile sa merg la nunta lui frati-miu… dar atunci eram pe tocuri. Deci sa lasam superstitiile ca nu ne prind! Vanataile da. le iau cu mine in anul ce vine.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: