Publicat de: ultimulunicorn | decembrie 30, 2021

Un fel de 3+1 pe final..

Cele 3 filme de care aleg sa ma leg pe finalul acestui an – nu chiar dezastruos dar clar putea fi mai bine /pe mai multe planuri/ poate 2022 sa ne iasa!

deci 3 filme:

Am vazut 007 – No time to die – la care am plans… desi prevazusem finalul – altfel de bun simt – care il astepta. mno. cu varsta te sensibilizezi mai tare cred. cel putin mie vad ca asta mi se intampla :))

Am vazut Matrix 4 – Resurrections – la asta am ras :)) bai, si nu e ok cand ajungi sa razi la Matrix. wtf! *&^%$#@!~ dar mie mi-a placut – mai ales ca nu aveam asteptari asa cum am avut pt Matrix 2 si 3…

Deja acum data fiind si perioada release-ului X-mas time – pot sa zic ca e egzact ce ma asteptam sa fie. deci bun si asa!

Si am vazut, evident Don’t look Up – pe care il asteptam cu infrigurare – pai Jennifer Lawrence, Timothee Chalamet… si tot era suficient sa ma activeze! la asta am ras amar… si cu un sentiment de greata. cam asta este si parerea mea despre natura umana – mult kkt si putina lumina – aia care parca straluceste atunci cand Timothee rosteste la masa, cu voce tare si capul plecat – in cuvintele lui, ruga finala catre Creator. da, bun final. ma refer la finalul multimiliardarilor esuati pe nush care planeta, 22.000 de ani dupa evenimentul apocaliptic.

Totusi DUNE ramane filmul anului – si trebuie sa marturisesc ca nu sunt fan al cartilor, nu le-am citit nici macar nu am incercat. nu am vazut filmele anterioare, nu am jucat jocul – dar filmul care a avut premiera anul asta – m-a cucerit! abia astept continuarea povestii. (am un deja-vu – asa am ramas si dupa ce am transpirat 3h in cinematograful Favorit la Lord of the rings prima parte.) deci da – astea au fost cele 3+1 filme cu care plec din 2021.

Serialul descoperit si fumat e Succession – cu cele 3 sezoane aparute pana in prezent. deci tot un fel de 3 in 1 :)))

si cam atat.


Răspunsuri

  1. Și eu am plâns la no time to die, la scena aia din mașină când el nu o crede și ei ii curg mucii și aia răi trag in mașină 😁

    Iar cu natura umană de rahat. Mulți oameni sunt niste jeguri, dar multi oameni nu sunt.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: