Publicat de: ultimulunicorn | decembrie 8, 2021

HO HO HO…!

La drum de seara, rece afara, umezeala in oase – dar in suflete caldura!!!

caci acolo conteaza mai abitir. deci am primit semn de viata si bucurie de la cherie, care a pus de lumina in casa – decor feeric de iarna, ma incalzesc numai la poze – pe cuvant!

si parca lipseste numai niste vin rosu, poate fiert cu niste mirodenii asa…

faza e ca trebuie sa ma misc si sa fac si eu bradutul in curand. ok, mai intai punem de o strangere a jucariilor care au pus stapanire in cursul anului – pe locul din sufragerie destinat micului brad (mic, mic – dar tot necesita un spatiu acolo… plus cadourile alea care sunt, si care vor sta sub el, sau la baza cutiei pe care sta cocotat bradutul meu.)

Colectarea jucariilor imprastiate, poate si mai dam din ele pe la alti copii – totul e sa imi fac timp si sa pun de impodobirea micului brad. logistica. totusi imi amintesc ca in alti ani abia asteptam etapa asta a decorarii casei, pomului… acum nush de ce mi se pare aproape o corvoada. am imbatranit! clar!

si uite asa se schimba perspectiva si asta incepe sa explice multe. ar trebui sa schimb perspectiva cu una de sus si de departe – eventual din balon! un balon imaginar cu care sa ma las purtata peste toate durerile de cap reale si mai putin, grijile idioate de zi cu zi, alea pe care creierul meu le scorneste ca sa imi strice mie dispozitia – altfel extraordinara!!! (ma crede cineva??) deci parca nu as mai avea nevoie de batai de cap cauzate de sarbatori.

asa m-as rezuma doar la o instalatie luminoasa si un glob pe-o creanga, nu, n-o sa-mi iasa. deci sa nu ma mai dau lovita – nu e cazul!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: