Publicat de: ultimulunicorn | septembrie 7, 2021

Marti 7 septembrie/back to work

as fi vrut sa pot scrie „back to school”… ca parca era mai frumos cd inca o mai lalaiam cu scoala.

inca o facultate, un master… ceva, cu examene si profesori si colegi. partea asta mi-a placut cel mai tare. dar nah, timpul trece – fie ca imi place mie sau nu, iremediabil si inevitabil – si nu stiu daca asta e viata aia pe care o asteptam eu sa ma loveasca, dar m-a lovit urat. nu chiar sub centura, dar total pe neasteptate, neprevazute *&^%$#@!” pe naiba! ce voiam?? sa-mi dea cu preaviz??

Am vrut sa ma loveasca viata si m-a lovit de am ramas cu juma de fatza „amortita” (o zic asa frumos, ca sa nu se supere nimeni).

bai, dar de ce imi ies in cale idioti?!? nu detaliez ca sa nu ma incarc retroactiv cu draci, ca oricum am destui. dar pe bune, intr-o zi frumoasa cu soare de duminica, alaltaieri nu mai departe – la loc de joaca… deci sa ne intelegem – idiotii se recunosc inca de la varste fragede. O fi ereditar? ma indoiesc – ca taica’su ii zicea sa nu se mai holbeze… ajunge!

cred ca asa cum nu se transmite geniul, nici prostia crasa – nu e mostenita de-a lungul arborelui genealogic. paleste asa pe cate un exemplar… de il scoate in evidenta. doh.

mi-a stricat juma de zi. io proasta ca pun la sentiment, corect!?

cred ca ar trebui sa-mi iau o masca, dar nu din asta pandemica, pe nas si gura, ci una gen Fantoma de la opera – pt jumatatea dreapta a fetzei. atunci pun pariu ca s-ar holba nestiind ce ascund sub masca. ceva ingrozitor, evident!

macar as intelege de ce se holbeaza.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: