Publicat de: ultimulunicorn | iunie 16, 2021

L.E.

adica later editl.e. la articolul precedent – ala cu trasul sufletului, trasul la caruta asociatiei… toate cele.

deci s-a inteles ca nu am un job foarte interesant, nimic fascinant… care sa imi furnizeze revelatii, epifanii, din astea – desi acum nu sunt sigura ca nu am facut un pleonasm folosind revelatii si epifanii cot la cot in aceeasi insiruire de cuvinte. mno. evoluam.

dar chiar daca jobul nu e ceva nemaipomenit – am ocazia sa ma redescopar eu pe mine in cadrul unui colectiv eterogen, asa cum de la hotel parca nu am mai avut… oameni care au momentan acelasi interes (sa facem masinaria sa mearga) dar preocupari si background-uri total pe langa, varste si caractere variate… cum am ajuns eu aici?!? a, da. mi-am amintit! meandrele vietii.

Eu – calul de tras. aia voia sa insemne poza cu tabloul lui Van Gogh, nebunul genial nascut in aceeasi zi cu mine – nebuna ordinara, hai putin atipica – care sunt! desi cumnata imi contesta vehement acest statut – pentru ca ea a avut de-a face cu nebuni (a absolvit psihologia) si eu nu ma incadrez. Nu am stat sa ii explic ca NEBUNIA nu e numai aia clinica din manuale, e de mai multe feluri si sortimente…

probabil io sunt martzoaga care se crede Unicorn! da’ nu e si asta un fel de nebunie frumoasa??


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: