Publicat de: ultimulunicorn | iunie 8, 2021

Mama, cum miros salcamii!!!…

Si fara nicio legatura evidenta, decat ca tot drumul de la metrou la birou – in miros de salcami, uite ce ma gandeam io:

Credeam ca doar imi plac neterminarile sau perpetue inceputuri… sau ceva pe acolo oricum. Chiar ma „mandream” – io in prostia mea, ca imi ajunge sa iau o decizie, sa apuc un drum neumblat, sa incep un lucru ca apoi, in secunda in care ma plictisea, deja schimbam macazul.

De fapt ceva mult mai aiurea mi se intampla. Sau se petrece cu mine si cu procesul meu decizional.. tot aia? well.

am bagat de seama relativ recent – imi e necaz ca nu pot pozitiona exact momentul, dar e o treaba destul de idioata de fapt. si devine usor enervant.
Bai, creierul meu nu se poate hotari ce puii mei vrea de fapt!!!
Adica ma apuc de ceva.. si imediat stau like in a freeze mode – si imi trece prin cap: Sigur asta vreau? Sigur nu e mai bine sa fac aia?!? Noooo… Dar daca?!? Si tot asa.. cateva fractiuni de secunda in care totusi io constientizez si sunt un fel de martor neputincios la schimbul asta de replici idioate intre – nici nu stiu cine si ce! Lobul frontal si ala parietal?!?

Deci – ideea e ca NETERMINARILE mele sunt de fapt incapacitati de a sta pe drumul ales initial. un fel de lipsa de concentrare sau cum e numita la astia mici – ADHD.

//Conform statisticilor, între 2,5% și 5% din populația globală suferă de tulburarea hiperkinetică cu deficit de atenție, sau ADHD. În cazul în care hiperactivitatea lipsește ca simptom, vorbim de ADS.//

Adica nimic nou sub soare. doar ca la mine e cu mai putine litere :)) dar sunt un caz intre alte sute.. un numar acolo. Gata cu statisticile. La treaba.

ps. azi descarc raportul rmn-ului de vineri. emotii ceva?? mai degraba o neliniste.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: