Publicat de: ultimulunicorn | mai 11, 2021

Vise, fiule, vise.. dar de data asta erotice

O,da! Na-ti-o pe asta daca o poti duce! chiar nu credeam ca dupa toate cele… E, uite ca DA.

Stii cum se suprapun in vis unele personaje?? – si unde la inceputul desfasurarii evenimentelor – iti apare CINEVA, dupa aia cumva pe nesimtite te „trezesti” fata in fata cu ALTCINEVA :)) da, tare amuzant, mai ales ca altcineva-ul asta a venit adanc din subconstient de peste timp, ca dovada ca l-am tinut bine minte, ascuns printre faldurile memoriei si dorintelor mele refulate – inca din liceu, frate… pt ca da, intra la capitolul iubirilor alea platonice, niciodata finalizate, concretizate.. cel mai aproape ne-am aflat cred cand m-a invitat la el de un revelion, si eu am zis in ultima instanta pas – din cauza ca nu gaseam haine destul de elegante pentru ocazie, dar imi dau seama ca nu asta a fost adevaratul motiv – ci pur si simplu teama de o dezamagire.

Foarte stupid, da. *&^%$#@!~

acum, ce se califica pe post de „dezamagire” e alta discutie: dezamagirea ca nu m-as fi ridicat eu la inaltimea ocaziei, ca nu s-ar fi concretizat ocazia in ceva demn de retinut si povestit peste ani.. ca poate era totul in capul meu, si el ma invita doar ca sa condimenteze atmosfera de revelion la petrecerea lui… si daca ma fortez mai scot niste posibile dezamagiri ipotetice =)))

Da, mintea umana e un izvor nesecat de scenarii fantastice, iar a mea e deosebita in felul asta!

Deci ALTCINEVA-ul e new entry, in timp ce tot el – e CINEVA-ul cu care incepe povestea. Dragutz! Macar e acolo pe post de intriga, chiar daca intr-un mod cuminte si mai degraba frustrant :))

Zilele astea – dupa ultimele evenimente petrecute – ma gasesc intrebandu-ma obsesiv daca va mai fi CEVA pt noi doi, si daca da, CAND?!?

Se pare ca mintea mea s-a impiedicat putin. Trebuie sa imi revin!

Hai un sut in fund sa depasim momentul penibil. 😉


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: