Publicat de: ultimulunicorn | aprilie 27, 2021

dupa 20 de ani.. si chiar mai mult

ca daca stau sa ma gandesc bine – sunt ceva mai multi ani de cand asteptam seara de vineri – ca pe ziua balului, ca atunci se difuza serialul „Dosarele X” cu Mulder si Scully… si cat am stat pe bara ca nu reuseam sa intru la facultate, adica 3 ani. bine, ca m-am si sucit – am dat doar de doua ori la Arte si apoi m-am „enervat” si am virat catre Drept, unde nu am intrat din prima la cateva sutimi, si m-am inversunat si am intrat din a doua si ce mare grozavie am facut :))) in afara de faptul ca uite, am facut Dreptul, si am invatat in facultatea aia misto cu copaci si scari… si l-am intalnit pe Briciu si una peste alta a fost si asta o poveste misto in cartrea aia pe care inca nu am scris-o, dar stai sa ajung eu pe la 55 asa… mai vedem noi.

deci dupa 20 si ceva de ani.. m-am intors tot la Millenium si Dosarele X – nu ca as crede in extraterestri, ca nu cred in asa ceva, dar imi place de Dana si Fox – si de cum s-au „maturizat” ei.. si uite ca azi mai am si examen pe la Universitate, desi nu chiar acolo ci in alta cladire, undeva pe dupa, dar tot examen se cheama ca am – examen pe GDPR – cine stie cunoaste, si e marti si ieri iar mi-a cazut lentila… desi analizele au avut rezultatul NEGATIV – adica mi-a explicat rezidentul la telefon – nicio bacterie, nicio infectie. Adica bine, clar. Si atunci?

Dosarele X.


Răspunsuri

 1. Si A. a avut un examen in aceeasi zi, pentru un post de muzeolgraf debutant :)))
  cum te-ai descurcat?

  Cladirea facultatii de Drept chiar e superba.
  Primele mele amintiri din Bucuresti sunt acolo. Nu stiu de ce. Cred ca era acolo un loc ceva un plateai niste taxe pentru inscrierea la orice facultate din cadrul Universitatii
  Desigur, cum imi amintesc eu strada nu are nimic de-a face cu cum e acum, plina de chioscuri si cu mai putini copaci

  Eu zic ca ai facut totusi treaba buna. Fiecare lucru dintre astea te-au facut cine esti acum. Si, desigur, asteptam cartea 😀

  Misto desen

  • Examenul meu a fost aranjat de data asta :))) adica am sarit peste cursuri – m-am prezentat direct in ziua examenului, ca sa pot ocupa postul in scripte si pune parafa oficial! A ce suna??
   Oricum asta implica o f mica parte din toate kkturile pe care le prestez, asa ca…

   • suna de parca ai intrat in sistem :)))

 2. In the Matrix, baby :))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: