Publicat de: ultimulunicorn | aprilie 7, 2021

another day at the office

Astept sa plec de la birou si simt cum incepe sa-mi fie foame si stiu ca daca as fi fost acasa bagam ceva prostii in mine si trecea golul din burta. mno. macar imi place vremea de afara – e cu ploaie 😉

si a fost si lume plecata prin locatii – adica am fost doar 4 la birou, a mai venit si „seful” pe la noi sa ne vada – si s-a mirat de cat de cuminti si linistiti cica eram. adevarul e ca si mie mi-a placut linistea de care am profitat ca sa pun haosul de pe biroul meu in ordine. E un inceput! ;)) mai ramane haosul din capul meu! acolo e mult mai greu.

ieri cel putin – am simtit cum ma vedeam eu pe mine si tot ce se intampla in jur si parca era totul dintr-un film pe care il vazusem – il recunosteam, dar senzatia nu era una placuta!

nu e prima data cand am impresia asta ciudata. dar parca a aparut dupa operatie. whatever this means.

anyway.. viata la birou, si treburile pe care le am de facut si modul in care Dan, Ioana, Felix, Raluca – toti imi gasesc cate ceva de facut, de parca s-ar teme ca nu am destula activitate. ce nu stiu ei e ca ADEVARATA activitate – e in creierul meu – care complica si pune la indoiala TOTUL.

una peste alta – asta fu another day at the office, si inca una buna. acum astept sa vina frati-miu sa ne culeaga (pe Raluca si pe mine) ca au ramas intr-o masina deocamdata, pana iese aia mai veche din service. cam asa.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: