Publicat de: ultimulunicorn | martie 5, 2021

Keep me sane!

Fara sa imi dau seama in mod special, sunt multe chestii marunte – aparent banale si lipsite de importanta, care de fapt ma tin pe linia de plutire atunci cand toate corabiile par sa mi se scufunde, nu am nici o barca de salvare, nici colac, si nici sa inot nu am habar – nici macar cat eriica care in prezent inoata pana la mijlocul bazinului doar ea, fara instructor, „calare”pe un bat din ala plutitor. Nu ii e teama de apa cum imi e mie si asta e mare lucru, clar.

Pentru ca de la asta pleaca tot – de la frica asta ilogica care iti ingheata simturile – in loc sa abordez orice noua provocare cu calm si increderea ca o scot la capat, solutii sunt peste tot in jurul meu, doar sa privesc cu atentie si rabdare „problema”.

Chiar de curand – am „inghetat” cand o masina mi-a bagat farurile in ochi, si asta se petrecea intr-o parcare de mall, hai kaufland, si nu eram nici de capul meu acolo – traversam agale randurile de masini impreuna cu el. dar reflexul ala idiot de a ma bloca in fata pericolului.. shit – inca il mai am in cap si nu stiu cum sa scap de el *&^%$#@!~

Ziceam de micile chestii care ma tin „intreaga” in ciuda a tot si a toate: spalatul pe dinti – bai da, ajuta sa iti vezi figura in oglinda si sa petreci cateva zeci de secunde cu tine, macar la prima ora a zilei, dupa ce ai cazut din pat si apoi inainte sa te pui la somn; pe urma mai am minutele de dans in bucatarie – singura sau cu erica, singura cand imi prepar ceaiul sau spal vase – conteaza, minutele alea de epurare prin muzica si dans, ce sa zic. sunt sigura ca toti avem „ancore” din astea, care sa nu ne lase sa ne ducem in jos – de fiecare data cand pare ca terenul fuge de sub noi. Imi aduc aminte de statutul meu – si care imi sunt responsabilitatile zilei, apoi vad un ep din American Gods si iar nu mai stiu sigur pe ce taram ma aflu :)) ca e bine sa si uiti de kkturile de zi cu zi uneori.


Răspunsuri

  1. ce super toaletă! 😻

    • aproape ca te astepti sa isi ia zborul cu tine :))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: