Publicat de: ultimulunicorn | februarie 19, 2021

Eram o insula

asa cum toti suntem, mai mult sau mai putin. si daca inainte eram o insula, o biata insula in mijlocul oceanului singuratatii si disperarii.. acum sunt cu totul alta galaxie!!! cu totul alte legi mi se aplica, alte limbi si alte muzici imi suna in creieri.

Aici pe Pamant sunt surda de urechea dreapta, nu prea mai vad cu ochiul drept.. si pare ca m-am izolat de restul lumii in mine undeva. dar nu e asa. eu in Galaxia mea am o lume absolut noua, numai a mea. pe care o impart cu cine vrea ficatul meu! si cu cine stie mai ales – sa se poarte in ea. DA.

In alta ordine de idei, cu primii bani castigati la noul job mi-am luat bineinteles o carte tare si o pereche de ochelari de protectie pentru calculator, si ca sa imi dea un aer mai savant – ciudatenia nu mai imi era de ajuns!

bine, am mai luat vreo trei carti pe langa – dar ASTA mi-o doream rau si o consider cadou anticipat de ziua mea. al meu pentru mine, ca cine altcineva stie mai bine ce imi doresc si imi face cadouri mai nimerite?!? miki se apropie cel mai tare pana acum.. apoi e cherie :)) daca ar fi sa fac un clasament al cartilor primite. Sper sa nu citeasca totusi niciuna dintre ele, ca sa nu fie nevoie de justificari.


Răspunsuri

  1. eu nu am citit :)))

    • pai nici cherie… Ea doar se bucura ca a intrat in Top 3! :)))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: