Publicat de: ultimulunicorn | ianuarie 26, 2021

Vis amestecat cu de toate

Deci am avut duminica noapte un vis interesant si care m-a distrat tare dimineata pe trezie. In primul rand faptul ca mi l-am amintit in detaliu – mi se pare wow. eu imi cam uit visele din timpul noptii, sau le amestec ingrozitor. Dar nu si pe asta – deci se facea ca lucram cu R. – cum si lucrez, insa atmosfera din birou era una tensionata si naspa. Il intalneam pe D.N. – pe care inca nu l-am intalnit pana la ora asta – era mai in varsta decat stiu ca este si imi comanda pentru biroul lui un fel de banner/ poster/ tablou cu inscriptie zicea, dimensiune exact: 2.20m x 1.50m, nu era clar mesajul – doar ideea, nici cand il vrea dar asta era sarcina mea importanta de serviciu. Ambiguu. Like my life right now.

Pe drumul inapoi din biroul lui catre al nostru, treceam prin un birou plin doar cu barbati care incercau sa isi bage mana pe sub fusta mea. Aveam fusta – da.

Ajungeam cu nervi inapoi iar R. striga ca pentru sarcina asta de lucru am dreptul la 5 zile de concediu iar ea la de 3 ori mai mult timp de pauza decat acum. :))) /.\/

Acum intra in scena Costi, Hagiu si Cazacu – care facusera intre ei un pariu a carui miza era – cine reuseste sa se culce primul cu mine. si culmea – toata lumea stia de pariul lor.

Costica vine inspre mine cu un teanc de poze cu intentia de a ma vraji din vorbe.

Hagiu se apropie cu o farfurie pe care avea friptura, struguri verzi si ciocolata neagra :)) si imi dau seama ca vrea sa ma dea pe spate cu mancarea fine dinning. Sau oricum combinatia aia extravaganta de ingrediente.

Si apare Cazi.. in helanca neagra pe gat, cu pardesiu si fular, vine direct inspre mine – isi scoate fularul si haina, le arunca undeva si se aseaza sa se culce cu capul in poala mea. Primul care reuseste sa se culce cu mine! si castiga pariul.

Nimeni nu indrazneste sa comenteze semantica gestului, avand in vedere cat de imorala era miza pariului. Si DA, asta era Cazi si de aia imi placea de el. era intotdeauna ceva mai mult in vorbele si gesturile lui decat ceea ce se vedea. E foarte posibil ca visul asta sa aiba mult mai multe semnificatii, dar deocamdata il scriu aici ca sa nu il uit pentru ca mi s-a parut un vis tare! 😉

si Cazi un cavaler. Oare e multumit cu viata lui de acum?!?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: