Publicat de: ultimulunicorn | ianuarie 2, 2021

si in a doua zi

Am lasat superstitii si bravada la o parte si am facut drum intors de unde ajunsesem – adica juma de statie, si m-am intors dupa caciula. Nu era asa frig, era soare dar adia un vanticel si mi-am amintit de parcela proaspat rasa de aproape 3 cm patrati pe care o am in cap.. ce sa mai – incep sa ma port responsabil. ar fi trebuit s-o am in geanta, caciula, dar nu aveam decat manusile de la miki. la ele tin. de caciula nu ma leaga niciun sentiment si nici nu m-a legat vreodata.. asa, manusi preferate am mai avut eu – pana le-am pierdut :))) doh!!

Evident ca nu s-a schimbat automat nimic, decat calendarul, si poate starea mea – adica: a inceput unul nou, ai grija, do not fuck it up this time! nu ca as fi avut eu vreo vina in nebunia cu pandemia, dar asa. e bine sa te pui in rand.

Atatia soferi care dau prioritate pietonilor sa traverseze.. nu mai tin minte de cand nu am vazut. de obicei se bagau peste tine. acum pare ca nu se mai grabeste nimeni, nicaieri. asta imi place! Deci m-am plimbat.. un drum prin parcul in care am copilarit si pe care numai numele il mai leaga de ce a fost, asta e ideea – toate se schimba! e inevitabil. Ce am invatat noi aici? pai am invatat ca dragostea poate veni sub diverse forme si de unde te astepti mai putin, ceea ce e grozav. si am mai invatat ca nu am de ce sa ma grabesc! tot acolo ajung :)))


Răspunsuri

  1. Îți trebuie o căciulă de care să te lege sentimente 😁

    • sau doua peste cap ca sa nu o mai uit :)))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: