Publicat de: ultimulunicorn | decembrie 5, 2020

Ia mai jucati-va si la scara voastra!

De Craciunul asta stam acasa. Adica fiecare pe la casele noastre. Ok, mare schimbare nu e, nu obisnuiam sa plec nicaieri de Craciun – poate doar frati-miu cu familia lui… ei colindau pe alte meleaguri, nu si anul asta!

si ca frati-miu imi dau seama ca mai sunt multi altii care nu obisnuiau sa stea locului iar anul asta se vad nevoiti sa cam stea. Iar asta imi aminteste de copilarie.. si cum ne adunam noi toti intr-o mare gasca, toti din fata blocului – la scara noastra: 3. ca era centrala si aici stateau majoritatea copiilor atunci – tin minte in generatia mea am avut atatia copii incat numai prenumele nu mai era suficient ca sa ne deosebeasca, trebuia specificat si de la care etaj esti. ca erau dubluri :))

Si mai tot timpul, cand era joaca mai in toi – se gasea motiv de sfada si atunci careva mai cu autoritate in grup le striga celor de la scara 2 ( ca cu ei ne amestecam mai ales, probabil pe la celelalte scari nici nu erau asa multi copii) :”Ia mai duceti-va si pe la scara voastra! Hai!” si atunci gasca se spargea.. chit ca unora dintre combatanti le parea rau si ar fi vrut sa mai continue joaca la gramada.. era chestie de loialitate. cand se striga „fiecare la scara lui!” – trebuia sa tii cu cei de la scara ta, indiferent pe cine placeai la momentul respectiv.

Ramaneai cu scara, la bine si la rau! :)) E, cam asa si acum.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: