Publicat de: ultimulunicorn | iulie 21, 2020

„Northen Exposure”

Am visat ca plecasem in Alaska. Cu catel, cu purcel, cu familie si bagaje, zburasem mai multe ore pe stomacul gol, asa simteam, si acum imi dadeam seama ca nu am adresele unde voiam sa scriu scrisori in care povesteam experienta mea acolo, in schimb aveam multe plicuri.. pe care tocmai in sensul asta le primisem – sa trimit scrisori la prieteni. Mno.NEAm descoperit apoi ca am internet si ma gandeam ca asta e, o sa trimit in loc de scrisori niste e-mailuri, mai putin personale dar decat nimic…

„Northen Exposure” – un serial care mi-a placut mult si pe care il urmaream cu sfintenie. Actorul principal – doctorul care isi facea rezidentiatul in Alaska, este acum judecator federal in „Billions”. Poate ca si din cauza asta am visat Alaska… sau poate chiar vreau sa plec, sa schimb decorul si sa ma desprind de tot ce stiu sau mi se pare ca si cunosc..

Nu poti cunoaste nimic cu adevarat. Nu oamenii pe care ii credeai – ai locului. De fapt e invers. oamenii pun stapanire pe locuri si le epuizeaza.

Ps. Nu mancasem micul dejun dar aveam un loc de unde puteam lua cafea. La asta se rezuma Alaska in vis. Seara venea mult mai repede si puteam sa beau in continuare cafea.. si ma bucuram ca am ajuns acolo. Nu stiu ce inseamna asta. Vise!


Răspunsuri

 1. Nu-i chiar imposibil. Ai grijă ce-ți dorești, s-ar putea să se întâmple. https://nascutpelistaneagra.wordpress.com/2019/06/10/si-am-trecut-yukon-ul/

  • Submeniul LUMEA CEALALTA > AK

   • Hai ca am fost si in AlasKa! thx 😉

   • Sănătoasă să fiți. Sunt unii care au plecat cu 2-3 mii de $ și au ocolit lumea.
    Acum, problema călătoriilor este legată de COVID. Eu mă gândeam la un tur al Japoniei. Mai găsiți impresii de călătorie în meniul LUMEA CEALALTĂ sau din „Cuprins” la fel.

 2. si B. tot viseaza la asta, de cand am citit impreuna o serie de carti cu o tipa Julie din neamul lupilor :))))

  • „Great minds think alike” ? :)))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: