Publicat de: ultimulunicorn | iunie 2, 2020

Re-definitii

Definitie, suna a ceva permanent, definitiv. Dar lucrurile se mai schimba, mai evolueaza – deci si definitiile sufera modificari zic. Asa si eu. Sper.

Redefinesc concepte, principii, prejudecati.

De curand am mai terminat o panza ( adica am terminat-o la propriu – de-a binelea) Am pus vopsea pe ea pana nu s-a mai putut, pana am terminat ideea, desi mi-ar fi placut si o aripa ceva dar asta mi-a venit la sfarsit, deja o incadrasem.. nu mai era spatiu plus ca ar fi fost si exagerata si kitsch-oasa, asa ca am renuntat la aripa de inger.. am pastrat fanta de lumina, se putea mult mai bine dar cum pretentiile mele au scazut considerabil in ultima vreme – ma declar multumita de rezultat. Asta e:

20200530_143900cum am spalat si ultima pensula, am urcat tabloul pe perete de teama sa nu imi vina alte idei. Apoi… mi-am dat seama ca nu e semnat. Mi-am dat seama ca nu vreau sa il semnez. Nu e ca si cum am sa uit ca am l-am pictat in 2020, anul pandemiei, cu un ochi inca in tratament, cu mana nesigura si afectata.. dar nu cred ca vreau sa il semnez pentru ca nu simt ca ar fi al meu, whatever that means.

Sa insemne ca am simtul proprietatii diminuat? Ca ego-ul meu se clatina? Acum ochiul atoatevazator ma priveste de deasupra televizorului.. poate el stie mai bine ce e de redefinit la mine. Poate programele. Un fel de refresh la grila de programe. Sper sa le receptionez mai limpede. Si fara bruiaje de data asta.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: