Publicat de: ultimulunicorn | septembrie 24, 2019

tot cu gardul

Baietii inca picteaza la gard, nici ieri nu terminasera… gardul e lung, au treaba de durata. Ieri am descoperit si parti pictate in ROZ. asa ceva nu poate trece neobservat, asa ca am mai facut doua poze.WhatsApp Image 2019-09-24 at 10.32.27… avem stufaris si vegetatie, ba chiar si ceva fauna pe ROZ. asta cred ca vrea sa transmita ideea ca poti vedea viata in roz si dupa ce ai avut de-a face cu spitalul de nebuni…

eu as zice ca inca si mai abitir – odata cu un certificat de nebunie, viata se vede ROZ. da, ma refer la nebunia frumoasa da’ imi dau seama ca pentru aia nu se da certificat.

nu imi explic desenul cu multi pesti… adica are balta pesti destui si dupa ce ti-ai bagat consortul/consoarta la balamuc?!? asta sa fie? o incurajare deghizata intr-o pictura cu multi pesti verzi si albastri? pe care NU i-am fotografiat ca era trafic in zona.

ar mai fi o interpretare posibila: Pestele mare il inghite pe ala mic. un fel de lectie de viata pentru cand pleci de acolo… adica sa nu pleci cu capul gol, iti baga si niste idei in el. tare nu?

WhatsApp Image 2019-09-24 at 10.32.27 (1)

pana una alta, ca sa nu avem de-a face cu spitalul de psihiatrie Dr Alexandru Obregia, sa incercam sa gandim pozitiv, sa nu punem chiar totul la suflet, ca sufletul nu e ca ficatul sa se regenereze in 5 luni – lui nici 5 ani nu-i ajung, si uneori nici chiar o viata.

asa ca let’s Think pink! 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: