Publicat de: ultimulunicorn | septembrie 9, 2019

back to school

ca sa fiu in ton cu vremea si cu timpurile.

pentru ca anul asta scoala a inceput pe 9 septembrie si nu pe 15 cum era „pe vremea mea” :))) gata, am zis-o si pe asta. deci oficial am devenit acritura aia care stramba din nas cand vede adolescenti manifestandu-se nerusinat in public, macar noi aveam inspiratia sa o facem noaptea pe ascuns sau pe dupa cladiri si in scari intunecoase din centru, dar asta e alta istorie…

insa azi noapte am visat ca era prima zi de liceu – si era un fel de banchet cu multa mancare pe banci, in loc de carti (ca tot am auzit la stiri ca astia mici de clasa a 6 – 7 nu au manuale…) aveam mancare, frate! te pomenesti ca mi-o fi fost foame aseara. hm.

si din toata mancarea aia – eu aveam in fata o salata verde cu varza acra!?! pe bune??*&^%$#@!~

acritura – cum ziceam. e drept ca erau si multe farfurii suspecte, asa ca am mers la sigur cu ceva familiar si verde! si il vedeam pe Costi… in prima banca pe randul din mijloc (in vis eram asezati cu totul aberant in banci – asa ca el din penultima banca in realitate acum aterizase in prima, egzact in fata catedrei) si era dezbracat pana la brau, doar in blugi… de parca venea de la mare direct, cu parul liber, si inconjurat de geam spart… din care parea ca isi mestereste o arma ascutita! ma gandeam in vis ca uite – trebuia sa-mi dau seama ca e periculos inca din prima zi,  cum de mi-a scapat asta?!?


Responses

  1. Cultura asiatică (cea japoneză în specail) privesc oamenii maturi ca un model, în cultura europeană idealul este părintele model care oferă celor mai tineri libertatea totală.
    Poate gresesc, dar a impune unui adolescent puţină decenţă şi educaţie nu te face acritură.
    Zic şi eu..

    • Inseamna ca ma alint. Mno.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: