Publicat de: ultimulunicorn | august 5, 2019

Povesti pe paine

I’m an addict!

probabil ca toti suntem, dar nu ma hazardez sa generalizez :)) eu de mine vorbesc aici, si stiu ce zic: Sunt dependenta de povesti!

In toate formele – carti, filme, muzica, stiri, seriale… pana si intalnirile cu prietenele – povestim vieti, ale lor, ale noastre, ale altora – povesti de viata.

In liceu aveam un jurnal impreuna cu sora mea de cruce, doua caiete pe care le schimbam de la una la alta in fiecare seara – iar ziua, in timpul orelor, pe drum, in timpul pauzelor – scriam in caiete, desenam, varsam acolo povestea zilei cu dramele ei! asta pentru ca pe atunci nu aveam telefoane mobile sau retele de socializare… dar nevoia de a impartasi povesti exista si era o nevoie arzatoare chiar! si tin minte cat de mare era nerabdarea si bucuria de a citi ce scrisese ea in caiet, si cum se continuau si imbarligau povestile noastre si practic pot spune ca ii stiam colegii la fel de bine cum ea mi-i stia mie datorita povestilor din care faceau parte si ei…

ps. si tocmai ce mi-am amintit – ca ne si „botezasem” caietele – Uli.

Uli1 si Uli2. si Uli era un fel de diminutiv de la Ulrich…  as in Lars Ulrich -bateristul de la Metallica – dupa care eram pe atunci amandoua putin topite  :))) funny story.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: