Publicat de: ultimulunicorn | iunie 25, 2019

happy end

nimic mai minunat decat sa incepi ziua cu un blocaj la tramvai, inca unul – si vara abia a inceput. bine, ca ma prind de asta dupa 15 minute pe peron… in ploaie marunta si soare (ieri a fost sarbatoare), timp in care ambele peroane s-au aglomerat si niciun tramvai nu a fost zarit pe niciunul din sensurile de mers. adica nici nu s-a dus, nici nu s-a intors…

si vad ca incepe lumea sa se agite, sa vorbeasca la telefoane si treptat sa elibereze peronul – plecand care incotro. adica se prinsese de veste ca e groasa, niciun tramvai nu se vedea inca de la Plaza… deci care sa fi fost sansele sa ajunga la noi, 4 statii dupa – in timp relativ util.

probabil din cauza ca aveam si febra – reactiile imi erau incetinite considerabil, in mod egal si capacitatea de a ma enerva – care altfel e la cote inalte. acum eram mai mult consternata si lipsita de puterea de a cauta alte alternative de ajuns la birou… mers pe jos, masina, Doamne fereste – taxi!

am dat si io pe whapp ca ajung cu intarziere – f relaxata, si m-am pus sa astept alaturi de cei cativa ramasi cu mine, si de cei care picau in necunostinta de cauza pe peron – plini de speranta ca apare tramvaiul si ajung nesifonati, netranspirati – la munca. Slaba speranta… dar inca mai traia! adica si blocajul ala – cat sa tina?!?

am ajuns la birou – cu sauna gata facuta! cat e de la temperatura cat e de la conditiile de calatorie cu transportul in comun (tramvai+metrou) nu vom sti niciodata.

leacul o cafea fierbinte, ironic nu? dar bautura fierbinte face cel mai bine cand esti lesinat de canicula. mie imi face. am baut doua la foc rapid. acum de bine ce mi-am revenit, o iau din loc spre spital cu o factura.

daca voi supravietui acestei zile de marti – ramane de vazut.

ps. cum am racit in ultimul hal pe caldura asta? curentul din metrou.

pps. Doamne, da-mi teleportare mai repede daca se poate.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: