Publicat de: ultimulunicorn | iunie 22, 2019

finally shazam!

adica filmul. de film zic aici.

pe care voiam sa-l vad inca de cand am aflat ca o sa apara… pe care nu am reusit sa il vad la cinematograf – unde filmele 3D imi dau dureri de cap si a trebuit sa zic PAS.

shazam

dar stiam ca o sa apara online… unde a si aparut destul de repede, si pana aseara nu am fost in stare sa ma mobilizez si sa il vad. doh!… numai eu fac d’astea. adica sa vrei ceva din rasputeri dar cand e la indemana sa il ai… sa faci nazuri. dap, asa se intampla.

si nu m-a dezamagit deloc! am ras ca proasta in noapte… am si plans putin la vreo 2 scene (descarcare nervoasa zic) per total – satisfactie garantata!

si uite asa cand Blue cand Pink, starile mele alterneaza precum curentul electric,AC/DC scrie pe mine. desi am senzatia ca aceasta comparatie e usor trasa de fire :)) starea e ROZ si sper ca ma tine.

3shazam

a, si inca ceva: la intrebarea ZBOR sau INVIZIBILITATE? raspunsul meu este, in mod clar si definitiv – TELEPORTARE. care daca ma gandesc putin e un fel de 2 in 1 – adica un zbor invizibil :))) sa ma duca egzact acolo unde vreau sa fiu, fara disconfortul calatoriei pana la destinatie. si da da stiu si partea care zice ca placerea calatoriei trebuie sa conteze cel putin la fel de tare ca satisfactia de a fi ajuns catre unde te indreptai, dar eu nu am rabdare sa ma bucur de drumuri, mai ales de alea prin oras, vara… sau in general – drumurile cu transportul in comun. de masina personala nu poate fi vorba – la temperamentul si impulsivitatea mea plus imprevizibilii/ a se citi „idiotii”, din trafic – la spital direct cu oase rupte, sau si mai direct la IML pe masa.

so, NO.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: