Publicat de: ultimulunicorn | iunie 14, 2019

Prostia omeneasca…

…sau sa ii zic „Prostia femeiasca” ?!? e discriminare sau misoginism? conteaza ca sunt si eu una??? iar cu intrebarile. stiu, asta e stilul meu. curg intrebarile garla la mine, si culmea ca si raspunsurile tot asa. :))) e care pe care. la final (care final???) trag o linie si adun, sau scad… elimin, reduc numitorii comuni si ce ramane e concluzia mea – eronata ori ba, e A MEA. si cu aia ma lupt apoi.

nu e sanatos ce fac. stiu.

nu ajuta ca stiu.

cum puii mei sa stii ceva, adica sa fii sigura ca asa e – cand pleci de la premisa ca TOTUL e posibil?!? ajungi pe urma sa pui totul sub semnul intrebarii. o iei razna! dar in acelasi timp, vreau sa stiu, vreau sa am certitudini – desi mintea mea imi spune ca astea nu exista. deci vreau imposibilul :)) si ce e si mai rau – ma dau indiferenta si rece, adica tin la aparenta asta de „woman in control” pana cand simt cum crapa fatada, si atunci cedez nervos. nu chiar, dar imi place sa exagerez pentru efect 😉

ideea e ca nu sunt asa dura cum vreau sa par iar faptul ca pun in scena tot spectacolul indiferentei ma surpa din interior.

ma sabotez eu pe mine, clar! aia e PROSTIA maxima!!!

wtf… credeam ca pana la „ora” asta am depasit varsta melodramelor sentimentale. rezulta ca nu esti niciodata prea batran ca sa fii prost.


Răspunsuri

  1. Sa minti pentru a obtine ceva ce nu necesita minciuna pentru a fi obtinut. Aceasta este prostia femeiasca.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: