Publicat de: ultimulunicorn | aprilie 22, 2019

just my Luck

AGnu ca ma bate gandul sa venerez vreun zeu al norocului… cum se pretinde a fi Mad Sweeney here,mad sweeney (American Gods – ultimul serial care mi-a cazut cu tronc) desi imi place tare cum arata acest Spiridus irlandez neconventional … daaaar am bagat de seama ca sunt invidioasa pe norocul altora. hm, pe noroc sau pe viata de familie pe care par sa o aiba unii. Nu e bine. nu e bine din mai multe puncte de vedere – unu: pentru ca nu poti fi invidios pe ceea ce crezi tu ca au altii iar tie iti lipseste, mai ales cand viata pe care o ai e consecinta directa a alegerilor fericite sau mai putin fericite pe care le-ai facut in deplina cunostinta de cauza, deci invidiezi o IDEE despre ceva ce crezi ca ti-ar lipsi. cam aiurea, nu? doi: invidia nu e sanatoasa, iti fute karma, zenu’ si feng-shuiu si iti deterioreaza grav calitatea vietii, ca sa nu mai iau in calcul faptul ca e un sentiment de joasa speta, nedemn de cineva cu o filozofie de viata cat de cat elevata. mno. pe scurt invidia e dovada de prostie. deci nu. si totusi… daca as avea acces la un Spiridus care sa-mi asculte dorintele, m-am gandit sa-mi fac o lista scurta cu ce anume i-as cere.  o problema ar fi ca nu stiu cat de concrete si la obiect ar trebui sa fie cerintele mele… ca daca e sa o dam pe termeni generali – e simplu: Sanatate, Iubire, suficienti bani cat sa nu am grija zilei de maine. Suna acceptabil? 

cumva eu si acum am parte de lucrurile astea, chiar daca in termeni relativi :))) iar in materie de griji – am un talent de a le fenta – adica eu le ignor, ele ma lasa in pace… dar asta nu inseamna ca nu sunt acolo si ca nu pot oricand, mai ales noaptea dupa 3, sa imi dea insomnii si transpiratie rece *&^%$£”!¬ dar, intr-un fel – daca nu te prea gandesti la ziua de maine, inseamna ca nu ai grija ei. totul e relativ, da.

MSdar daca eu as sti egzact CE vreau, pe CINE si CUM, si mi-as concentra energiile ca sa cer Universului sa imi dea nici mai mult nici mai putin decat ce imi doresc – ma intreb care ar fi atunci sansele mele de fericire? ar scadea sau ar creste? sau ar fi la fel?

parca suna prea bine sa ti se dea dupa plac, dar e vorba aia cu Ai grija ce-ti doresti… care e adanca si ascunde multe.

ps. serialul e senzatie, nu stiu cartea cum e – dar pe mine m-a cucerit de la generic. Il recomand.

Good Luck!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: