Publicat de: ultimulunicorn | martie 31, 2019

o forma de iubire

Prietenia. este o forma de iubire, eu asa o consider. asa o percep. atunci cand asculti, fara sa judeci, primesti fara sa ceri, oferi fara sa astepti. si e o nevoie a fiintei, poate mai stringenta decat alte nevoi …

E o sete a sufletului de a se deschide fara retineri, fara menajamente. fara anestezie. Prietenia o satisface, atunci cand e sincera!

in general nu ma consider o prietena buna, dar de multe ori ma surprind eu pe mine. ok, hai sa nu fac si din asta un caz tot despre mine :))) cum am talentul, berbec egocentrist care sunt.

am primit un „cadou de ziua mea”, unul la care nu ma asteptam si cu care nu am stiut ce face. dar am inteles ca tot ce trebuia sa fac era sa ascult si sa fiu acolo. asa ca asta am incercat sa fac, cu tot cu dureri de cap – ca acolo m-a palit povestea asta… o sa fie o amintire dureroasa pentru restul vietii noastre, sper doar sa doara mai putin cu timpul si sa putem rade mai incolo de noi si de viata. Nu e de ras. e mizeria umana in toata splendoarea ei… dar face parte din existenta asta si trebuie inghitita pana la capat, cred.

cu indulcitori. ca de aia sunt prietenii pe lume, sa ne indulceasca amarul si sa preia din povara inimii. pe acelasi principiu ca al vaselor comunicante.

si da, are legatura si cu insemnarea mea din 2012, pe undeva… povestea se destrama cand casnicia incepe. c’asa e natura umana.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: