Publicat de: ultimulunicorn | august 16, 2018

mi-a stat ceasul

de fapt mi-au stat doua ceasuri – cel din living room si cel din bucatarie. mi-a ramas doar cel din hol. obisnuiesc sa ma uit des la ceas… ironic – in general ma ocup cu uciderea timpului, sau poate tocmai de aceea am nevoie de ceasuri sa-mi evaluez crima.

estetic si vizual vorbind ramasese un gol nejustificat in perete, un gol pe care am simtit nevoia sa-l acopar cat mai curand asa ca profitand si de zilele astea libere, am mers la shopping in afi cotroceni / auchan, unde mi-am gasit ceasul pe masura.

intre timp a avut loc confruntarea de care ma feream. o prostie. nici nu mai stiu de ce imi era teama. poate imi era teama ca o sa vreau mai mult…

nu e prima data cand descopar ca de mine depinde ce mi se intampla, eu decid. eu actionez si eu suport consecintele. deci eu am sa hotarasc daca si cand ma mai confrunt cu el o data. e o senzatie placuta cand stii ca tu ai puterea, dar si o responsabilitate sa nu o dai in bara – mai ales ca poate fi pentru ultima oara.

fall lee


Responses

 1. Pot sa intreb si eu ceva?
  Fara legatura cu timpul.
  Cum am cazut din extrema de a crede ca totul se datoreaza zeilor, ca cei din Olimp controleaza totul, in cealalta extrema in care totul este matematica pura pe care noi o putem controla? In care totul depinde doar de noi.
  Nu cred in extreme.
  Probabil ca acolo pe varful Olimpului nu exista un dirijor, dar in acelasi timp imi este imposibil sa cred ca noi, suntem buricul universului si controlam totul. Chiar si simpla existenta a noastra.
  Daca ar fi asa ar fi trist. OPentru ca noi nu am fi decat un program matematic, ecuatii si functii matematice.

  • ok. personal nu am crezut niciodata cum ca totul se datoreaza zeilor. Sansa – doar ea ne e data de sus. Karma – e ceea ce noi starnim. iar Drumul pe care o luam – pe asta tot noi il alegem, zic.
   deci 2 din 3. nu stam rau. 😉

 2. foarte frumos ai scris partea cu timpul. cu evaluatul crimei, cu golul nejustificat. nu mai scrii nici o poezie?

  • ma bucur ca iti place. astept sa-mi vina versu’ :))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: