Publicat de: ultimulunicorn | iulie 29, 2018

Golden years

Pai tind sa cred ca de la 1 an cam pana la 4. astia sunt.

Cei mai minunati ani ai fiintei umane. inceputurile. cand descoperi, cand totul e o aventura – iar pentru adulti, astia mici sunt un spectacol in continua desfasurare… minune vie!

evident ca ma refer acum la cum se vede din afara (eu nu sunt parinte, doar matusa) si e o opinie strict subiectiva. a mea. in traducere libera: puii de om sunt adorabili, aproape mai tot timpul, mda nu chiar tot timpul – clar :))) intre varsta de 1 an si pana incep sa prinda curaj si sa capete personalitate, sa zic asa – deci pana pe la 5 ani. Cat inca nu stii exact ce spun pe limba lor, asa ca iti imaginezi cele mai „elaborate” si „mirobolante” discursuri pe care ti le adreseaza cu tot cu gestica aferenta… ceva de vis.

Inca descopar care ar trebui sa fie rolul meu in povestea ei, care e fisa de post pt jobul de matusa (sora lu’ tata). imi amintesc ca unchiul meu – fratele mamei, imi facea cartofi prajiti, ma plimba prin caminele de studente :))) unde facea ravagii cu mine, si ma facea intotdeauna sa rad. Inca o face – cu povestile si felul lui minunat de a fi. matusi nu am avut, decat prin alianta, ceea ce nu a prea contat. asa ca eu trebuie sa ma inventez in aceasta relatie cu „blonda atomica” care rade mereu si orice ar face nu poti decat sa razi si tu cu ea si sa aplauzi… da, asta ii place maxim. sa aplaudam toti in jurul ei si cu ea impreuna, ca o familie de foci :)))


Răspunsuri

  1. Rasul este mereu benefic si mai ales sanatos.
    Anii copilariei sunt cei mai frumosi si mai intensi, cu vise, cu sperante si in special fara griji.
    Familia este un lucru minunat, prietenii pe care te poti baza fara suspiciuni si neincredere pentru ca stii ca va fi mereu acolo.
    O seara buna va doresc!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: