Publicat de: ultimulunicorn | iulie 25, 2018

iar mint

mint cand zic ca nu mai sper. cum sa nu mai sper? daca nu mai sper, am murit deja.

nu e cazul. oricum fraier ar fi cine ma crede ca nu mai sper. acum CE ANUME sper… eee aici e treaba adanca si intortocheata. ca nici eu nu stiu ce sper :))) dar e bine ca o fac, asa la foc mocnit, constant, abia sesizabil, ca sa nu ies prea tare in evidenta cu sperantele mele, sau sa pun presiune in avans. ok.

si da, iar zic ca e bine sa te multumesti cu mai putin uneori. e bine cand pot, nu imi iese tot timpul. dar am stat si mi-am amintit – daca nu era el, nu ar fi fost acum nici cherie in viata mea, nu as fi intalnit-o, nici experienta minunata artmatrix – cu bogdan si echipa de soc…

per total a fost bine. cine spune ca nu poate fi si in continuare? Speranta nu moare! e ca gandacii de bucatarie, se adapteaza, persista. probabil va fi aici si dupa ce noi nu vom mai fi. Da.


Responses

  1. Da, îți recomandasem și eu o carte pe goodreads, și aborda într-un punct exact tema asta, a inutilității regretelor unor decizii, pentru că viața e o întrepătrundere de oameni și momente, și fără unul singur totul s-ar fi schimbat și ai fi pierdut lucruri la care tii și care până la urmă compun viața ta. Și chiar dacă idealizezi abstract cum ar fi putut fi, obții ceva in linii mari care nu poate sa îți producă oricum satisfactia pe care ți-o oferă, în fond, viață așa cum o trăiești, cu detaliile ei.

    • hai merci! da, sunt perfect de acord. si daca extrapolam – nu are rost sa regretam nicio decizie, mai ales ca nu stim ce s-ar fi putut intampla daca nu ar fi fost asa. posibil sa fi fost mai rau! 😉


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: