Publicat de: ultimulunicorn | iulie 3, 2018

hai ca ne-am distrat

si in fotbal, ca si in viata, ai parte de surprize si emotii, unele mai putin placute decat altele, si indiferent cate clipe de fericire iti aduce echipa favorita, atunci cand pierde… impresia aia cade cel mai greu, normal.

si e cu atat mai frustrant cand ajungi atat de aproape de cupa – imi amintesc lacrimile si emotiile amestecate – durere, ciuda, epuizare, regrete si toate cele – cand pleci batut la penaltyuri. zic de WC 2014. trist. asa ca, una peste alta, o eliminare in optimi, si inca pe barba ta – adica strict pe golurile inscrise in timpul regulamentar de joc – hai ca nu doare atat de rau.

ne-am jucat, am sperat, s-a terminat! nu e totuna cu veni, vidi, vici… =))) dar daca atat s-a putut. poate in 2022. mai stii?!?

oricum joaca asta imi foloseste drept camuflaj pentru ceva esential care imi lipseste, cred. dar e ok atata timp cat stiu asta, desi poate ma mint si pierd timpul in loc sa fac ceva. adica ce ar fi de facut? nu mi-a placut sa fortez niciodata lucrurile si nu vad rostul efortului care ar trebui depus in sensul asta.

pt ce sa ma agit?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: