Publicat de: ultimulunicorn | iunie 27, 2018

tot la wc

existenta umana (sau sa-i zic sub-zistenta?) graviteaza in jurul a catorva nevoi de baza, elementare – si in jurul catorva „puncte de atractie” ?!? doua dintre ele ar fi TVul si WCul. la fel de importante, patul si masa sunt si ele parte integranta din decor.

asa, asta a fost introducerea.

e mai bine. azi, dupa toate starile, nestarile si senzatiile de ieri… nu se putea oricum decat sa fie mai bine.

Si e!

100

pai atunci cand aproape ca nu mai speri, aproape – pentru ca Speranta de fapt nu moare niciodata, doar pare moarta :)) , atunci te surprinde cel mai tare si vine din urma in sprint, si iti ia fata, si pana sa te dezmeticesti te trezesti ca participi la o sarbatoare a Bucuriei, si cu inima accelerand – uiti de tot ce ai trait rau, pentru ca e atat de neasteptat si de bine incat… wtf! adrenalina de marti. 10si nu meciul lui messi a fost pe primul loc – nu. pentru ca nu mai puteam sa ma agat de visul asta, poate si pentru ca ma plictisesc usor – putina superficialitate nu strica zic… asa ca am petrecut seara cu chefii la cutite! alta slabiciune a mea – barbati la cratita, eu una nu ma pricep la gatit si nici nu mi-am propus sa excelez in bucatarie 😛 dar sa ii privesc pe altii… e o mare chestie!

s-a dovedit ca albastrul a fost culoarea norocoasa ieri seara. deci doza dubla de fericire pt mine. pentru ca da, asta e fericirea – o explozie de bucurie stupida, ceva ca o sampanie care te imbata, se urca la cap si in doua ore, daca nu mai putin, se traduce in inca un drum la baie si un jet sonor de pipi la wc. world cup. despre asta vb.

1016


Responses

  1. Fericirea multimilor de sclavi de pe Terra tine doar cât tine euforia betiei, se manifesta relativ, aparent, efemer la suprafata fiintei, limitata de cele cinci simturi primare, moarte, într-o dimensiune semiobscura, gri,(cenusie) nici neagra nici alba… 🙂
    O zi cu soare în Suflet si spirit, draga Unicorn !

    • macar acolo sa fie soare :))) da.
      multumesc la fel, zic!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: