Publicat de: ultimulunicorn | aprilie 29, 2018

Lumini si umbre

lumini si umbre

Cred ca intotdeauna m-a fascinat jocul lor plin de posibilitati nelimitate. de la felul in care se intrepatrund si dau nastere la o multitudine de perspective ale aceluiasi loc, la proportia in care isi disputa fiecare cm patrat de asfalt, zid, chip… Jocul luminilor si umbrelor da viata lucrurilor neinsufletite si scoate in evidenta trasaturi noi ale chipurilor „vechi” pe care cad. Pe scurt, e un joc care schimba perspective.

Luminile si umbrele, tot ele isi disputa si tot intr-un joc probabil (dar cu miza mai mare), sufletele noastre slabe, influentabile si dornice de aventura. O incalecare de nuante de gri in mijlocul careia straluceste cel mai curat alb, alaturi de cel mai intunecat negru.

Se poate, stii ca se poate! stii, pentru ca le-ai simtit pe toate, le-ai trait la interval de cateva minute chiar… cea mai calda si luminoasa bucurie, urmata de cea mai amara si crunta tristete. De ce se tin una de alta, nu stiu. poate e bine asa – sa stii tot timpul ca si in spatele celei mai mari fericiri pandeste amarnica, disperarea. Disperarea de a te regasi singur printre ceilalti.

si atunci ma retrag in conul meu de umbra… si tac.

 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: