Publicat de: ultimulunicorn | ianuarie 22, 2018

pt ca e luni si pt ca am nervi

si pentru ca asa vreau eu sa pun pe blogul meu ce imi sta mie pe creieri.

O obsesie mai veche a revenit. nici nu stiu cum… am ascultat muzici pana cand, dintr-una in alta, din Ed Sheeran in Eminem, am ajuns la Queen si la Adam. Baiatul asta mi se pare el in sinea lui o combinatie letala, iar Sleepwalker – mi s-a fixat pe creieri ca un pansament. adica imi face bine, asta e ideea. si orice face bine – e bine venit!

Glam rock. nu as fi crezut sa ajung sa am astfel de gusturi, insa nu ma mai satur de el – e ceva cu mine? sau ce? adica de ce sa fie ceva cu mine??? doar pt ca baiatul e pe invers? :))) cu atat mai fain. e de poveste, efectiv. Unicornu’ ii mai lipseste :))

ALsleepwalker

Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place! NU? ei, se pare ca ASTA e frumusetea care imi place mie cel mai tare – frumusetea fizica, brunet cu ochii verzi… si tenul palid. sa nu aud comentarii. sau sa aud daca are cineva ceva de comentat.

adam

baiatul e si talentat cu carul… din moment ce acum canta alaturi de Queen, bine, alaturi de ce a mai ramas din Queen – dar chiar si asa. Rupe scena.

dar revenind, e luni, e cu nervi si cu ninsoare/ploaie, canalizare eficienta – din parti, prin urmare pe strazi sunt balti o droaie – am facut drumuri si in clipa de fata astept sa mi se usuce sosetele expuse pe calorifer… beau cafele si il ascult pe el.

daca nu ar exista muzica asta… nici eu nu mai eram de mult pe aici!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: