Publicat de: ultimulunicorn | noiembrie 28, 2017

traficul moare cand afara ploua

sau e pe duca, oricum. cum zicea si Tuca azi de dimineata la radio, in curand in Bucuresti se va „circula” bara la bara, adica se va stationa asa… fiecare in masina sa. cate o masina de cap de locuitor – e totusi prea mult.

Imi amintesc o scena profetica din Arabela – cand sora-sa cea rea, Xenia – ii transforma pe curtenii nemultumiti care protestau in curtea palatului in masini ce incep sa claxoneze in nestire. :)))) tare, nu? Acum 30 de ani nimeni nu isi imagina ca egzact asa vor arata si orasele noastre. Bun.

Azi dimineata iar blocaj la tramvai, evident… si ma uitam la mine si la oamenii din jurul meu cum ne adunaseram noi ca niste pinguini pe banchiza, inghesuiti pe refugiul ala de tramvai, incercand sa ne aparam de ploaie… privind in jos, in lungul drumului dupa vreun tramvai care nu mai aparea (ca se duceau fara numar fara numar in sens opus, semn ca fusese blocaj pe traseu), sau in telefoanele mobile – ca sa treaca timpul mai usor. Aproape ca nu mai deranja nici aglomeratia, care macar tinea de cald, asa ca cu totii ne-am bulucit in primul tramvai care a binevoit sa apara pe sensul spre oras dupa juma’ de ora – bieti pinguini care isi indeplinesc corvoada zilnica a deplasarii de acasa la birou, si seara inapoi acasa…

Si totusi viata e frumoasa. Si imi place si ploaia.


Responses

  1. bloeah. urasc ploaia in perioada asta


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: