Publicat de: ultimulunicorn | august 30, 2017

Inca mai visez

Am visat ca dadeam un fel de petrecere de adio sau ceva in genul… ca in filmul ala cu Ed Norton, a 25-a ora… cand isi ia la revedere de la viata de om liber – pt 7 ani. In visul meu urma sa intru la inchisoare pentru 3 ani, din cauza ca nu platisem nush ce taxe *&^%$#@!~ aberant clar. din mai multe motive. primul – eu nu as da o petrecere pentru asa ceva, si pana si in vis mi se parea aberant sa intru la inchisoare 3 ani din cauza de taxe neplatite!!! clar visul meu e unul nervos pe fondul schimbarilor aberante in politica fiscala autohtona. si poate si din cauza unei false senzatii de vinovatie ca de data asta nici macar nu am mai iesit in piata. la ce bun?!? iar tin in mine, iar visez prostii… pazea sa nu fac iar o criza de ficati!

deci dadeam io petrecerea asta ?!? si imparteam din lucruri, din carti… ca de plecare. alta chestie pe care nu as face-o chiar si daca as intra la inchisoare =)))

de ce 3 ani? pt ca atat a spus el ca va lipsi?!? tot acolo ajung??? stupid. de ce ar fi viata mea o inchisoare? tata stie!

Se pare ca inca mai visez la un happy end. e frumos sa visezi dar in limitele bunului simt, or in cazul asta, am sarit de mult calul.

Se vede ca nu sunt zen, ca am bateriile consumate si nervii imprastiati pe tarla. Noroc ca pt weekend am programat o deconectare cu incarcare de baterii si de zen… cu tot. E bine sa ai acces la terasa cu vedere si la televizor panasonic, chiar si din cand in cand. Plus companie buna.

Vinul rosu sec se subintelege sper. Floricelele sunt bonus 😛


Responses

  1. 3 ani cat dureaza dragostea, 3 ani de privare de libertate. La tine nu stiu de ce dureaza de atat de multi ani… Hai liberare! :)))

    • pentru ca la mine nu e dragoste. e patologic.
      de aia :)))
      hai sa fie!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: