Publicat de: ultimulunicorn | iulie 1, 2016

Stare albastra

…sau mai bine zis ne-stare albastra. aia cand te framanti degeaba, fara rost, fara scop, si fara cap. Doar cu un turban care sa iti tina gandurile adunate, sa nu te descompui in bucati, in cioburi, in molecule.

In concluzie – m-am albastrit.

blue ladyM-am ascuns ca o matusa dupa usa, in speranta ca va trece si asta. Asta adica ne-starea. Si daca nu trece ea, ma trec eu si tot se rezolva cumva. Cu jocuri tembele de cuvinte, atat pot atat stiu , atat fac. De unde nu e cica nici Dumnezeu nu cere, si nici macar sa plang precum Messi nu sunt in stare. Banuiesc ca ar fi o eliberare… sa pot plange.

Nici macar asta…

Imi dau seama pe rand asa – cat de naiva, fraiera, inadaptata sunt, si mai am si altele dar nu am chef acum sa ma arunc in cuvinte jignitoare la adresa mea. nu ajuta pe nimeni si imi da un gust amar, pe caldura asta nu e tocmai ce trebuie. Imi dau seama ca asa cum mie nu imi plac oamenii, nici ei nu ma plac – mai ales cand sunt pe toane. Logic. Bine, mie nu imi plac oamenii in general – dar cand mai am si zilele alea… *&^%$#@!~ daca as putea scoate flacari as scoate! Din alea albastre!!! Mno. ce sa mai. nu stiu si se poate sa nu aflu niciodata de unde a pornit rafuiala mea cu Universul… si nici nu imi pare mie ca fac mari eforturi sa remediez situatia.

Seman cu tata. si el era un inadaptat care a capitulat in treaba asta cu viata… in schimb mama, ea e motivul pt care sunt pe lume, pt care INCA mai sunt pe lume. Aiurea rau, stiu.

Intre timp, stau pitita dupa usa si cred ca imi astept minunea. Pt ca doar o minune ma mai poate face sa vad altceva decat albastru.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: